Вступ-2018: Міносвіти назвало найпопулярніші виші та спеціальності

Вступ-2018: Міносвіти назвало найпопулярніші виші та спеціальності

Укрінформ
В Україні під час цьогорічної вступної кампанії найбільше заяв на бакалаврат абітурієнти подають до Київського університету імені Шевченка та Львівського університету імені Франка. Найпопулярнішими є спеціальності “право”, “філологія” та “медицина”.

Про це сказала директор ДП "Інфоресурс" Оксана Бєлік на брифінгу, присвяченому вступній кампанії, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"На першому місці сьогодні за кількістю поданих заяв Національний київський університет імені Шевченка, на другому місці - Львівський національний університет імені Франка, на третьому - Національний технічний університет “Київська політехніка”, на четвертому - Львівська політехніка та на п'ятому - Харківський національний університет імені Каразіна. Найбільше заяв на сьогоднішній день подають на право, філологію, середню освіту, менеджмент та медицину”, - сказала Бєлік.

Читайте також: Міносвіти розписало держзамовлення для вишів

Вона зауважила, що у порівнянні з минулим роками можна говорити про збільшення кількості заяв на педагогічні спеціальності. 

Бєлік нагадала що Інфоресурс розробив та запустив в роботу сайт, на якому вступники можуть ознайомитися з конкурсними пропозиціями вишів та зважити свої шанси на вступ до обраного вишу. Також на сайті можна перевірити документи про освіту, розрахувати конкурсний бал, побачити кількість заяв на конкретну спеціальність в конкретному виші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-