Справа Бабченка: суд продовжив розслідування ще на півроку

Справа Бабченка: суд продовжив розслідування ще на півроку

Укрінформ
Шевченківський суд Києва продовжив ще на шість місяців термін досудового розслідування справи щодо замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка.

Відповідне рішення ухвалив суддя Євген Сидоров, повідомив адвокат підозрюваного Тараса Стельмашенка Віктор Губський Громадському. .

"Досі слідство називало підозрюваного Тараса Стельмашенка "громадянином Т.". Його затримали в середині червня у власній квартирі в Черкасах, під час обшуку в його помешканні знайшли пістолет", - йдеться у публікації.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України 13 червня затримала українця "громадянина Т.", який керував групою осіб, які мали залучатись до серії терактів в Україні, зокрема до замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка. За інформацією СБУ, ця особа керувала групою з трьох громадян України, які пройшли "інструктаж та навчання" у російському Ростові-на-Дону з метою вчинення терактів на території України.

Читайте також: Справа Бабченка: значну частину людей зі "списку 47" цілодобово охороняють - СБУ

29 травня правоохоронці заявили, що 41-річний журналіст Аркадій Бабченко смертельно поранений на порозі свого дому в Києві. За фактом убивства журналіста було відкрито кримінальне провадження.

У середу, 30 травня, з'ясувалося, що Бабченко живий. Голова СБУ Василь Грицак заявив, що російські спецслужби замовили вбивство журналіста, а СБУ провела спецоперацію і зірвала замах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-