Відправка додому тіла загиблого в Туреччині українця затримується

Відправка додому тіла загиблого в Туреччині українця затримується

Укрінформ
Транспортування тіла загиблого в Туреччині від рук росіянина українця відклали.

Дипломати намагаються прискорити процес, проте не можуть точно сказати, коли саме будуть готові всі документи, повідомляє ТСН.

"Не на камеру працівники страхової компанії і турагенства розповіли, що бюрократичні труднощі виникли із аеропортом Запоріжжя. Однак там усе заперечують і запевняють, що готові прийняти рейс, але заявки на якийсь конкретний день до них не надходило", - йдеться в інформації.

Як повідомлялося, 7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія—Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою. Постраждалого у стані коми доправили до місцевої лікарні.

14 липня вдень у Запорізькому аеропорту готувалися прийняти літак санавіації з Туреччини з постраждалим українським туристом, проте рейс несподівано скасували, як виявилося - у зв'язку зі смертю чоловіка.

Читайте також: Побиття і смерть українця: посольство звернулося до турецької прокуратури

Особа підозрюваного у побитті українського туриста встановлена, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді заборони виїзду з території Туреччини, а також сплату штрафу протягом 7 днів. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-