Український винищувач покаже у Британії нову програму вищого пілотажу

Український винищувач покаже у Британії нову програму вищого пілотажу

Укрінформ
Делегація та авіаційна техніка від Повітряних сил ЗСУ беруть участь у The Royal International Air Tattoo-2018, що відкривається у Великій Британії.

Про це заявив на брифінгу у п’ятницю представник прес-центру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні, 13 липня, у Великій Британії відбувається офіційне відкриття міжнародного авіаційного показу “The Royal International Air Tattoo-2018”. Участь в ньому традиційно візьме делегація та авіаційна техніка від Повітряних сил Збройних сил України. Один із найбільших міжнародних авіаційних показів цього року присвячений 100-річчю Королівських Повітряних сил Великої Британії”, - сказав він.

Для презентації авіаційної техніки ЗСУ та демонстрації її можливостей в повітрі і наземному показі, українська військова авіація представлена двома винищувачами Су-27 зі складу 831-ї бригади тактичної авіації повітряного командування “Центр” та військово-транспортним літаком Іл-76 Мелітопольської бригади транспортної авіації.

Читайте також: Ан-178 полетів до англійського Фарнборо на авіасалон

“Продемонструє майстерність індивідуального пілотажу на винищувачі Су-27 та представить нову пілотажну програму заступник командира 831-ї бригади тактичної авіації з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко. Варто зауважити, що минулого року на міжнародному авіаційному показі офіцер ЗСУ Олександр Оксанченко став переможцем в номінації “Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО”, - наголосив Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-