"Євробляхи" під Радою: активісти заблокували авто, що збило людину

Фото
Укрінформ
Активісти організації "АвтоЄвроСила" заблокували частину вулиці Шовковичної і не дають виїхати одному з автомобілів, який нібито збив активіста.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На Шовковичній зібралося близько 200 активістів, які тримають у руках прапори "АвтоЄвроСила". За їхньою інформацією, автомобіль, який вони заблокували, близько 15 хвилин тому збив одного з учасників акції, яка другий день поспіль відбувається під стінами парламенту і організована власниками автомобілів на єврономерах.

На місці події перебуває близько півсотні правоохоронців, які не допускають активістів до автомобіля. Також на вулиці припаркована карета швидкої допомоги, в якій, за попередньою інформацією, знаходиться постраждалий активіст - у нього нібито зламана нога.

Активісти скандують "Ганьба! ". За їхніми словами, власником заблокованого автомобіля є один із народних депутатів.

Читайте також: Протест на "євробляхах": депутатів не випускають із Ради

Раніше повідомлялося, що активісти організації "АвтоЄвроСила" в четвер протестують під Верховною Радою. Вони перекрили виходи з території парламенту та закликали голову Верховної Ради Андрія Парубія продовжити засідання для виконання їх вимог.

Протест під Радою / Фото: Олександр Трохимчук, Укрінформ

ВР планувала у четвер, 12 липня, розглянути законопроекти №8487 і 8488, які знижують акциз на розмитнення машин і є серед вимог власників авто на єврономерах. Однак на засіданні сьогодні їх так і не розглянули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-