Автоєвросила просить суд

Автоєвросила просить суд "заборонити" присутність поліції у зонах митного контролю

Укрінформ
Всеукраїнська організація "Автоєвросила" просить суд  визнати незаконною постанову Кабміну про присутність поліцейських у зонах митного контролю.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.

"До Окружного адміністративного суду міста Київ надійшов позов від ГО "Всеукраїнська організація "Автоєвросила" до Кабінету міністрів України щодо постанови уряду про присутність поліцейських у зонах митного контролю". Позивач просить суд визнати незаконною Постанову Кабміну "Про реалізацію експериментального проекту щодо створення умов для унеможливлення ухилення від сплати митних платежів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у суді, наразі вирішується питання про відкриття провадження  у цій адміністративній справі.

Читайте також: "Євробляхи" у законі: Южаніна сказала, коли, якщо не завтра

Як повідомляв Укрінформ, власники авто на єврономерах від 11 липня проводять акцію в центрі столиці і вимагають скасування постанови №479, якою було надано право поліції зупиняти авто на іноземних номерах і застосовувати до них штрафні санкції.

Активісти також вимагають від влади ухвалити законопроекти, які полегшують розмитнення їх автомобілів і знижують податкове навантаження при ввезенні всіх уживаних іномарок в Україну.

Постанова Кабінету міністрів України №479 "Про реалізацію експериментального проекту щодо створення умов для унеможливлення ухилення від сплати митних платежів" набула чинності з 20 червня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-