Апеляційний суд знизив до 5 мільйонів заставу для власників

Апеляційний суд знизив до 5 мільйонів заставу для власників "Гаврилівських курчат"

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва знизив розмір застави для власників компанії "Агромарс" Марини та Євгенія Сігалів до 5 мільйонів гривень для кожного з початкових 90 та 80 мільйонів гривень відповідно. 

Про це повідомив у коментарі Укрінформу адвокат Сергій Вернидубов, який є захисником Марини Сігал. 

"Апеляційний суд 15 червня частково задовольнив скаргу адвокатів і знизив до 5 мільйонів гривень розмір застави для Марини та Євгенія Сігал", - сказав він.

Водночас  адвокат Олександр Лисак, який також представляє інтереси Марини Сігал, повідомив, що вона та її чоловік Євгеній вийшли із СІЗО у п'ятницю, 15 червня.

Читайте також: ГПУ затримала власників "Агромарсу" за пташиний могильник під Києвом

Як повідомлялося,  затриманим співвласникам ТОВ «Комплекс - Агромарс», представленого на ринку під ТМ "Гаврилівські курчата", суд обрав тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у 80 та 90 млн грн.

Посадові особи агрохолдингу підозрюються у тому, що внаслідок систематичного порушення норм законодавства про охорону природного середовища завдали довкіллю збитків на суму понад 200 мільйонів гривень. Їм повідомлено про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 4 ст. 28 ст. 236 (порушення правил екологічної безпеки), ч. 4 ст. 28 ч. 2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-