Дільничним поліцейським вручать “сервісні інструменти”

Дільничним поліцейським вручать “сервісні інструменти”

Укрінформ
Кількість дільничних поліцейських зросте за рахунок апаратних працівників.

Так сказав журналістам у Харкові міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Будемо збільшувати склад (дільничних поліцейських - ред.) на місцях, і зробимо це за рахунок апарату, який менш функціональний. Тобто, ми вибудовуємо вертикальний зв'язок, який допоможе оптимізувати структуру в бік більшого сервісу на місцях", - зазначив Аваков.

За його словами, дільничний інспектор поліції - сервісний поліцейський: "Він барометр безпеки і гарант дотримання прав кожного громадянина на місцях".

"Не випадково прийнято рішення додати дільничним сервісних інструментів: це велосипеди, мотоцикли, автомобілі, планшети, оскільки зв'язок не скрізь добре працює. Виходимо з того, що дільничний поліцейський має бути мобільним", - додав Аваков.

Читайте також: Дільничні інспектори отримали нові авто

За його словами, з особистого спілкування з дільничними поліцейськими з'ясувалося, що сьогодні більше половини з них їздять на особистих авто, в тому числі ще радянського виробництва.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 16 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Нацполіції України Сергій Князєв брали участь у церемонії вручення дільничним поліцейським з різних регіонів країни ключів і сертифікатів від 24-х службових авто "Ланос", яка відбулася в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Як пролунало на церемонії, у вересні будуть закуплені ще 53 авто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-