Дільничні інспектори отримали нові авто

Дільничні інспектори отримали нові авто

Фото
Укрінформ
Сертифікати та ключі від 24 нових службових автомобілів отримали дільничні інспектори поліції з різних регіонів країни на торжестві у Харкові.

В урочистостях, повідомляє кореспондент Укрінформу, взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і голова Нацполіції Сергій Князєв.

Дільничні інспектори отримали нові авто / Фото: Мадієвський В'ячеслав, Укрінформ

"Поліцейська реформа триває вже 4 роки. Українці говорять, що ця реформа дуже помітна. Але вони також критикують цю реформу і вказують на хворобливі місця і недоліки. Близько 40% українців довіряють поліції, так і повинно бути, і цей відсоток вищий, ніж відсоток довіри політикам. Дільничний інспектор - сервісний працівник. Якість поліцейського сервісу на місцях, включаючи технічне забезпечення, повинна постійно покращуватися", - зазначив Аваков на церемонії передачі автомобілів.

За словами Князєва, реформа поліції співпала з децентралізацією і створенням об'єднаних територіальних громад: "Нові автомобілі допоможуть дільничним інспекторам активно реагувати на виклики населення".

Читайте також: Тактика "дрібних кроків" не виключає введення миротворців - Аваков про деокупацію

"Дільничний інспектор - основа основ поліції. Він першим приходить на допомогу людям, що живуть в маленьких містах і селах. В цілях ефективної та оперативної роботи мі прийняли рішення закупити автомобілі. Сьогодні 20 службових автомобілів передані в районні підрозділи служби дільничних офіцерів поліції, а чотири автомобілі - в підрозділи поліції охорони. У вересні закупимо ще 50 автомобілів, якщо торги пройдуть без збоїв", - додав Князєв.

У рамках урочистості кращим офіцерам поліції вручили погони у зв'язку з присвоєнням їм чергових поліцейських звань.

З ранку Аваков і Князєв разом з головою Харківською ОДА Юлією Світличною взяли участь в урочистостях на Меморіалі Слави в Лісопарку з приводу чергового випуску курсантів Академії нацгвардії України.

Як сказав, звертаючись до випускників, міністр МВС, Національна гвардія України має високу довіру українців - більше 50%: "Українці покладаються на вас, очікуючи захист свободи і захист від посягань ворога".

До речі, 207 з більш ніж 300 випускників отримали лейтенантські погони. 50 нових нацгвардійців - дівчата. У випуску 30 відмінників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-