ЗНО: комісія визначила поріг

ЗНО: комісія визначила поріг "склав/не склав" з семи предметів

Укрінформ
Ескпертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти визначила порогові бали "склав/не склав" з ЗНО з української мови та літератури, математики, біології та іноземних мов.

Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

"Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з української мови і літератури, що відповідає 23 тестовим балам, з математики - 10 тестових балів, з біології - 22, з англійської, німецької, французької, іспанської мов - 19", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО зазначили, що від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з цих предметів, поріг «склав/не склав» подолали: з української мови і літератури 86% осіб; з математики 81%; з біології 92%; з англійської мови 87%; з німецької 82%; з французької 86%; з іспанської 88%.

Читайте також: ЗНО з історії: організатори іспиту "завернули" 40 абітурієнтів

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів буде розміщено на інформаційних сторінках 15 червня. Цього ж дня у розділі «Керівникам навчальних закладів» буде розміщено відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Як повідомляв Укрінформ, з 22 травня по 13 червня в Україні пройшла основна сесія зовнішнього незалежного тестування. ЗНО відулося з 11 предметів: українська мова та література, Історія України, математика, біологія, хімія, фізика, географія, англійської, німецької, іспанської, французської мов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-