Вища рада правосуддя звільнила сімох суддів у відставку

Вища рада правосуддя звільнила сімох суддів у відставку

Укрінформ
Вища рада правосуддя звільнила у відставку сімох суддів та одного - за власним бажанням.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні ВРП у четвер, інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

Як зазначається, розглянувши матеріали про звільнення суддів з посад за загальними обставинами, "ВРП ухвалила звільнити у зв'язку з поданням заяв про відставку Владислава Лашина  з посади судді Одеського апеляційного господарського суду, Володимира Саніна з посади судді Білоцерківського міськрайонного суду Київської області, Олену Сороку з посади судді Червонозаводського районного суду міста Харкова, Ігоря Волошина з посади судді Тростянецького районного суду Вінницької області, Степана Пепеляшкова з посади судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області, Жанну Лакомську з посади судді Личаківського районного суду міста Львова та Володимира Каралюса з посади судді Львівського апеляційного адміністративного суду".

Читайте також: ВС заборонив перераховувати термін ув'язнення за «законом Савченко»

ВРП також ухвалила звільнити за власним бажанням Анатолія Горошка з посади судді Гадяцького районного суду Полтавської області.

Водночас ВРП залишила без розгляду заяву Олександра Попеки про звільнення з посади судді Тельманівського районного суду Донецької області за власним бажанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-