Укрзалізниця запускає харчування у нічних потягах і врахує відгуки

Укрзалізниця запускає харчування у нічних потягах і врахує відгуки

Фото
Укрінформ
Укрзалізниця запроваджує послугу повноцінного харчування у нічних поїздах - у тестовому режимі вона з 18 червня надаватиметься у чотирьох поїздах.

Про це під час презентації повідомив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми спільно з нашими партнерами запускаємо пілотний проект з організації нової системи громадського харчування в поїздах... Нами прийнято рішення провести тестову послугу впродовж наступного кварталу і за результатами прийняти рішення щодо впровадження прийнятного підходу для надання послуги повноцінного харчування на більшості або всіх потягах України", - сказав Кравцов.

У Києві Укрзалізниця презентувала нову послугу - повноцінне харчування у нічних поїздах / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

За його словами, наразі послуга буде доступна у чотирьох поїздах: №81 Київ - Ужгород; № 104 Київ-Маріуполь, №7 і № 749 Київ - Івано-Франківськ. Однак упродовж кількох тижнів їх кількість планується збільшити і протягом трьох місяців Укрзалізниця планує визначити популярність та необхідність такої послуги.

Читайте також: Укрзалізниця відкрила продаж квитків на “довгоочікуваний поїзд” до моря

"Ми пропонуємо повний комплекс харчування - сніданки, перші, другі страви, десерти. Функція буде діяти через спеціальних стюардів, надалі плануємо доповнити сучасним способом замовлення через смартфон-додаток. Розрахунок можна буде здійснити як готівкою, так і через кредитні картки", - сказав в.о. голови правління ПАТ.

Кравцов додав, що у наступні декілька тижнів можна буде замовити ланч-бокси одразу при придбанні квитків за допомогою електронної системи або в касі станції.

Вартість ланч-боксів залежно від асортименту становитиме 95-115 гривень. Також Укрзалізниця пропонує окреме меню сніданків, у якому є каші, сирники, кисломолочні напої.

Серед гарячих страв на вибір пасажирам пропонується: три види першої страви (грибний суп, бульйон, гаспачо), три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста-болоньєзе, кус-кус із овочами). Також можна буде замовити сендвічі та різні десерти. Вартість перших і основних страв - від 38 гривень за порцію, сендвічів - від 42 гривень, десертів - від 18 гривень, сніданки коштуватимуть від 29 гривень. Серед напоїв - чаї, соки, кава, газовані напої.

Кравцов додав, що проект реалізується коштом партнерів.

Укрзалізниця тестуватиме послугу та аналізуватиме відгуки пасажирів (їм пропонуватимуть заповнити анкети) упродовж трьох місяців, щоб згодом поширити послугу на всі маршрути в Україні. Також це дасть змогу вдосконалити сервіс і збалансувати меню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-