Порошенко подякував військовим журналістам за висвітлення подвигів героїв

Порошенко подякував військовим журналістам за висвітлення подвигів героїв

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у День журналіста зустрівся з представниками засобів масової інформації та привітав їх із професійним святом.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

“Я хочу привітати вас як Президент, як Верховний Головнокомандувач. Як Верховний Головнокомандувач я хочу, в першу чергу, привітати військових журналістів. Можу чітко заявити, що за останні чотири роки відбулися кардинальні зміни у сфері військової журналістики”, - зазначив Порошенко.

Порошенко подякував військовим журналістам за висвітлення подвигів героїв / Фото: president.gov.ua

Він наголосив, що сьогодні українські військові журналісти подають правдиву, справедливу інформацію про діяльність Збройних сил, висвітлюють подвиги наших героїв.

Президент подякував журналістам за формування державницької патріотичної позиції: “Насправді вже є із чого формувати інформаційний захист, який дозволяє і ефективно протистояти російській складовій гібридної агресії, і боротися за свідомість українців”.

Глава держави зауважив, що сьогодні відзначаються державними нагородами журналісти-телевізійники, журналісти-інформаційники як визнання внеску кожного з них у справу об’єднання нації, протистояння агресії.

Читайте також: Укрінформ привітав Романа Сущенка з Днем журналіста

“Раніше ми говорили, що у нас тільки військові і дипломати стоять на передовій лінії. Сьогодні ми можемо сподіватись, що і значна кількість журналістів захищають наш суверенітет”, - сказав Порошенко.

Як повідомлялося, 6 червня в Україні відзначають День журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-