Суд залишив

Суд залишив "бурштинового" Полякова під підпискою ще на два місяці

Укрінформ
Солом'янський райсуд Києва продовжив строк дії особистого зобов'язання народному депутату Максиму Полякову на два місяці.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив прокурор САП Валентин Мусіяка.

"Розглянуто клопотання прокурора, задоволено в повному обсязі. Обов'язки продовжені в повному обсязі, тобто це обов'язок з'являтися за викликом (до прокурора, слідчого, суду — ред.), інформувати про зміну місця роботи чи проживання, і обов'язок утримуватися від спілкування з рядом осіб (свідками - ред.). Це на два місяці продовжено, до 6 серпня", - сказав Мусіяка.

Як повідомлялося, Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину. 11 липня 2017 року Верховна Рада позбавила його недоторканності, але не дозволила його затримання і арешт. 13 липня Полякову вручили підозру.

21 липня Солом'янський суд Києва визначив запобіжний захід депутату Максиму Полякову у вигляді застави у розмірі 304 тисячі гривень з обов'язком носіння електронного браслету.

Нардеп 25 липня вніс призначену судом заставу 304 тисячі гривень, однак відмовився одягнути електронний браслет. Через це на початку вересня Солом'янський райсуд Києва спрямував цю заставу в дохід держави і призначив йому нову - у розмірі 608 тисяч гривень.

Читайте також: Суд залишив під арештом майно Розенблата

8 лютого Солом'янський районний суд Києва скасував зобов'язання носити електронний браслет щодо народного депутата Максима Полякова.

У лютому детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП завершили досудове розслідування у так званій бурштиновій справі, фігурантами якої є народні депутати Борислав Розенблат і Максим Поляков.

25 квітня Солом’янський райсуд обмежив термін ознайомлення із матеріалами кримінального провадження так званої бурштинової справи для всіх фігурантів провадження до 1 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-