Парубій привітав журналістів із професійним святом

Парубій привітав журналістів із професійним святом

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій привітав журналістів із професійним святом.

Звернення спікера з цієї нагоди опубліковане на сайті парламенту.

"Професія журналіста є дуже важливою та почесною в кожному демократичному суспільстві. Журналісти не лише шукають та поширюють інформацію, вони є борцями за свободу слова... Щиро дякую всім українським журналістам за відповідальність, компетентність та патріотизм у боротьбі з фейками та ворожими інформаційними атаками", - зазначив Парубій.

Зважаючи на реалії сьогодення, пов'язані з протистоянням російській пропаганді та агресії, Голова ВР зазначив, що в Україні в умовах гібридної війни сучасні журналісти стали справжніми бійцями інформаційного фронту.

"Росія здійснює агресію проти України у всіх можливих формах. І ця агресія не лише військова. Окупант проводить проти України справжні інформаційні атаки та диверсії. І в цій війні українські журналісти боронять нашу країну своєю головною зброєю – словом", - уточнив він.

Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають День журналіста

Водночас окремо у своєму зверненні голова ВР згадав і воєнних кореспондентів.

"У цей день по-особливому хочу привітати та подякувати воєнним кореспондентам, які щодня, ризикуючи власним життям, працюють під ворожим вогнем, аби українці отримували чесну, збалансовану та своєчасну інформацію з фронту, де наші воїни захищають мир, цілісність та незалежність України", - акцентував Парубій.

За його словами, журналісти на передовій – і чоловіки, і жінки – віддають для перемоги не менше за наших воїнів.

Парубій побажав усім журналістам щастя, здоров’я, натхнення, оригінальних творчих задумів і "нових досягнень у нашій спільній праці задля успіху та перемоги України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-