Дисциплінарна комісія ГПУ продовжила на місяць розгляд справи Холодницького

Дисциплінарна комісія ГПУ продовжила на місяць розгляд справи Холодницького

Ексклюзив
Укрінформ
Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія Генпрокуратури продовжила на один місяць розгляд дисциплінарної справи відносно керівника САП Назара Холодницького.

Про це він повідомив у коментарі Укрінформу.

"Наскільки я знаю, то розгляд скарги продовжили ще на місяць. Я так розумію, комісія чомусь не може впоратись за два місяці, які відведені законом, тому розгляд продовжений ще. Чому? Питайте у комісії!"- сказав Холодницький.

Глава САП додав, що зробив усе, аби ніхто не зміг говорити про його тиск на комісію.

"Я чекаю засідання, а коли буде оголошена дата, я буду першим, хто прийде і дам всі пояснення, які я вже надав у письмовому вигляді. Я доведу, що те оповідання, яке називається дисциплінарною скаргою, є нічим іншим як казкою", - зазначив Холодницький.

Як повідомлялося, генпрокурор і директор НАБУ направили до КДКП скарги на керівника САП  про вчинення ним дисциплінарних порушень, у яких просять звільнити Холодницького з посади. Після розподілу дисциплінарна справа потрапила до члена КДКП Олександра Ковальчука, який до обрання на цю посаду у 2017 році працював заступником декана юридичного факультету Університету ім. Т.Г. Шевченка.

У березні САП виявила пристрої для прослуховування в кабінеті керівника відомства Холодницького. Зазначалося, що прослуховування вела Генпрокуратура спільно з НАБУ. 

Читайте також: Доповідач у справі Холодницького ще не підготував висновок

Пізніше генпрокурор заявив, що ГПУ разом з НАБУ проводять розслідування стосовно Холодницького.

Сам Холодницький заявив, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Згодом директор НАБУ повідомив в інтерв'ю, що розслідування щодо Холодницького розпочали після надходження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-