Доповідач у справі Холодницького ще не підготував висновок

Доповідач у справі Холодницького ще не підготував висновок

Ексклюзив
Укрінформ
Член Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Олександр Ковальчук, який є доповідачем у дисциплінарній справі щодо керівника САП Назара Холодницького, ще не підготував свій висновок.

Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

"Немає висновку", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи готове його заключення у дисциплінарній справі Холодницького.

Ковальчук також повідомив, що КДКП надіслала керівнику САП усі необхідні документи - скарги на нього директора НАБУ Артема Ситника і генпрокурора Юрія Луценка, а також необхідні додатки.

"Все йому (Холодницьокому - ред.) надали", - зазначив член КДКП.

Читайте також: За клопотанням Холодницького відсторонили харківського суддю

Як повідомлялося, генпрокурор і директор НАБУ направили до КДКП скарги на керівника САП  про вчинення ним дисциплінарних порушень, у яких просять звільнити Холодницького з посади. Після розподілу дисциплінарна справа потрапила до члена КДКП Олександра Ковальчука, який до обрання на цю посаду у 2017 році працював заступником декана юридичного факультету Університету ім. Т.Г. Шевченка.

У березні САП виявила пристрої для прослуховування в кабінеті керівника відомства Холодницького. Зазначалося, що прослуховування вела Генпрокуратура спільно з НАБУ.  

Пізніше генпрокурор заявив, що ГПУ разом з НАБУ проводять розслідування стосовно Холодницького.

Сам Холодницький заявив, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього. 

Згодом директор НАБУ повідомив в інтерв'ю, що розслідування щодо Холодницького розпочали після надходження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

У коментарі Укрінформу Холодницький запевнив, що готовий надати КДКП обгрунтовану відповідь за кожним пунктом скарг на нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-