Україна відправила літак до Білорусі за потерпілими у ДТП дітьми

Україна відправила літак до Білорусі за потерпілими у ДТП дітьми

Фото
Укрінформ
До Білорусі вилетів медичний літак АН-26 Держслужби з надзвичайних ситуацій, який забере дітей, що постраждали у ДТП 13 травня.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив у Тwitter.

"Наш літак вилетів до Білорусі за юними українськими футболістами, які потрапили в ДТП більше двох тижнів тому. За годину 3 дітей заберуть додому", - написав він.

У ДСНС уточнили, що стан потерпілих хлопчиків хоч і тяжкий, але дозволяє повернути їх додому для подальшого лікування: "Сьогодні Андрія, Артема та Платона літаком ДСНС буде транспортовано в Україну".

Медичний літак ДСНС України вилетів до Республіки Білорусь для транспортування трьох дітей, які постраждали у ДТП / Фото: Прес-служба ДСНС України

Як повідомлялося, 13 травня на території Білорусі сталася ДТП, у якій постраждали діти із Сумської області, що котрі їхали з Польщі в рамках програми "обміну школярами". Мікроавтобус з 26 дітьми зіткнувся з автонавантажувачем, у результаті чого загинув 12-річний хлопець із Сум. Шестеро підлітків 13-15 років зазнали тілесних ушкоджень і були госпіталізовані, двоє з них - у тяжкому стані.

Читайте також: Влада Сум виділила мільйон на допомогу родинам дітей, постраждалим у ДТП в Білорусі

За цим фактом прокуратура Сумської області відкрила кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-