Орлуша опублікував вірш-посвяту Бабченку

Орлуша опублікував вірш-посвяту Бабченку

Укрінформ
Поет Андрій Орлов (Орлуша) побажав усім, хто зараз зловтішається з приводу вбивства журналіста Аркадія Бабченка, "швидкої та болісної смерті".

У своєму Фейсбуці Орлуша опублікував вірш-посвяту вбитому в спину журналісту:

У меня на поминках не будет ещё одного

Из таких, что могли бы мне правду сказать на поминках,

Мне отмерено кем-то теперь доживать без него,

Без башки его лысой в смешных возлеглазных морщинках.

Этот «кто-то» стоял в темноте у него за спиной,

Для него мой дружок был подобен ничтожной букашке

Из таких, кого он отправлял уже на перегной, –

Типа Борьки и Пашки. Теперь вот дошло до Аркашки.

Шёл за хлебом, а вышел в небесную синь.

Хлеб менты увезли, он – в крови, но для следствия – нужен.

Мы с тобой никогда не увидимся больше, прикинь.

До свиданья, дружище. Прости. До побачення, друже!

"Що-що, а правильно сумувати і не сумувати небіжчик умів. Це знають всі його друзі і вороги. Шкода, звичайно, що він сам не зможе відповісти на "говноватны" коментарі, які з'являться через кілька хвилин під цим постом. Вибач, Аркаша, доведеться мені тут битися з мерзотниками одному. Отже: я, Андрій Орлов, щиро бажаю смерті всім, хто бажав смерті Аркадію Бабченку, хто скоїв це вбивство (ключові слова – «в спину»), хто зараз радий або зловтішається. Здохніть, гниди і виродки. Здохніть скоро і болісно. Всі до одного, незалежно від національності, віросповідання, звань, чинів, віку, заслуг і колишніх досягнень. Здохніть і бійтеся зустрічі в пеклі з Бабченком на його вірному «Абрамсы», - приписав Орлуша.

Читайте також: Підло в спину: соцмережі відреагували на вбивство Бабченка

Як повідомлялося, російського журналіста Аркадія Бабченка, який останнім часом жив в Україні, вбили ввечері 29 травня у Києві на порозі власної квартири. Журналісту тричі вистрілили в спину. Він помер у машині "швидкої".

За фактом вбивства журналіста відкрили кримінальне провадження. Однією з версій вбивства у поліції вважають професійну діяльність журналіста.

Бабченко народився в Москві 18 березня 1977 року, отримав освіту юриста-міжнародника. Однак відомим став, насамперед, як журналіст. Працював військовим кореспондентом в "Московському комсомольці", "Новій газеті", потім на деякий час перейшов на телебачення.

Під час Революції гідності Бабченко підтримував Україну, був на Майдані, навіть зняв про це фільм. З початку війни на Донбасі неодноразово бував у зоні бойових дій.

За опозиційні погляди журналіста переслідували в Росії. У 2017 році Бабченко через погрози виїхав за межі Росії. Спочатку жив у Празі, потім у Києві, де став ведучим програми "Prime: Бабченко" на кримськотатарському телеканалі ATR.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-