Посольство поки не має даних про українців серед жертв стрілянини в Техасі

Посольство поки не має даних про українців серед жертв стрілянини в Техасі

Укрінформ
Посольство України в США наразі не має підтверджень про наявність українських громадян серед жертв нападу на старшу школу в Санта Фе, штат Техас.

Українські дипломати перебувають у постійному контакті з правоохоронцями для уточнення інформації, йдеться на офіційній сторінці посольства у Facebook.

"За попередньою інформацією, українських громадян серед загиблих чи поранених немає", - зауважується в повідомленні.

Зараз на місці трагічних подій ведуться оперативні слідчі дії. "Посольство України в США перебуває на зв’язку з правоохоронними органами штату Техас та перевіряє інформацію щодо українців серед загиблих та постраждалих", - підкреслюється в документі.

Водночас, у дипломатичному представництві України висловили співчуття постраждалим. "Шоковані новиною про трагічну стрілянину в школі міста Санта Фе, яка забрала життя десяти осіб. Наші щирі співчуття рідним та друзям загиблих та побажання якнайшвидшого видужання пораненим", - зауважили в українському дипломатичному представництві.

Читайте також: У Техасі знайшли вибухівку в школі, де сталася стрілянина

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю в старшій школі міста Санта Фе у штаті Техас стався напад із застосуванням вогнепальної зброї. Пізніше правоохоронці виявили вибухівку в самій школі та поруч з нею. Слідство триває.

Фото: @HCSOTexas

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-