МОН визначив переможців конкурсу стартапів

МОН визначив переможців конкурсу стартапів

Укрінформ
У Міністерстві освіти та науки визначили переможців конкурсу стартапів, розробники яких отримають кошти на впровадження та розвиток проектів, а також менторську допомогу.  

Найкращі стартапи визначали в двох номінаціях: «Економічно спрямовані інновації» та «Соціально спрямовані інновації», інформує прес-служба міністерства.

«Цього року ми проводили конкурс стартапів уже втретє й отримали найбільшу кількість заявок за весь час. Традиційно, найактивнішими були університети, приміром, він КНУ імені Тараса Шевченка надійшло 16 заявок, від СумДУ - 11. Вже наступного року ми плануємо розширити можливість брати участь у конкурсі й для приватних підприємців-розробників», - розповіла генеральний директор директорату інновацій та трансферу технологій МОН Дар'я Чайка.

Читайте також: На вивчення англійської онлайн записалися вже 800 безробітних - служба зайнятості

Загалом же цього року на участь у конкурсі було подано 240 заявок, з яких найбільше від вишів - 165. Також свої проекти надсилали представники наукових установ національних академій наук, шкіл, коледжів, професійно-технічних училищ тощо. До півфіналу відібрали 40 проектів, а в фінал - 20.

Найбільше поданих проектів стосувалися сфери ІТ, освіти, охорони здоров'я, агросектору, енергоефективності, екології, допомоги людям з особливими потребами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-