Холодницький виписав підозру київському судді за хабар у $10 тисяч

Холодницький виписав підозру київському судді за хабар у $10 тисяч

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила судді Окружного адміністративного суду міста Києва про підозру в отриманні хабара.

Про це інформує прес-служба відомства.

"11 травня 2018 року судді Окружного адміністративного суду міста Києва повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою")", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підозру судді підписав керівник САП Назар Холодницький.

У прокуратурі нагадали, що у ході досудового розслідування встановлено, що вказана особа хотіла отримати від представника позивача у адміністративній справі неправомірну вигоду за прийняття рішення на його користь у розмірі 10 тис. доларів та була викрита при отриманні першого "траншу" в сумі 2 000 доларів США.

Читайте також: За клопотанням Холодницького відсторонили харківського суддю

Крім того, до Вищої ради правосуддя антикорупційною прокуратурою скеровано клопотання про тимчасове відсторонення судді від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності, а також до Солом’янського районного суду міста Києва направлено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-