Постраждалі в ДТП у Білорусі школярі із Сумщини повертаються додому

Постраждалі в ДТП у Білорусі школярі із Сумщини повертаються додому

Укрінформ
Постраждалі в ДТП у Білорусі школярі із Сумщини повертаються додому.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова Сумської ОДА Микола Клочко.

"На Сумщину повертаються 19 дітей із міст Сум і Глухів та із Великописарівського і Краснопільського районів. Вони вже на під’їзді до області. Обласна влада постійно тримає зв'язок із педагогами, які супроводжують дітей. Усі школярі, що їдуть додому, наразі в задовільному стані", - розповів він.

За його інформацією, дітей додому везуть 3 автобусами.

Читайте також: Постраждалих у ДТП українських дітей лікують найкращі медики Білорусі - міністр

Як повідомлялося, у Кам’янецькому районі Білорусі автобус із українською дитячою футбольною командою потрапив у ДТП. Аварія сталася вранці 13 травня на автодорозі Р-98 "Кам’янець-Шерешево-Свіслоч", поблизу села Мартинюки.

Водій (громадянин України), керуючи автомобілем марки Renault Master, скоїв попутне зіткнення з навантажувачем під керуванням місцевого жителя.

В результаті зіткнення загинула дитина, яка перебувала на передньому пасажирському сидінні. Це був учень однієї із сумських шкіл.

Усього з Польщі в Україну поверталося 26 школярів. Крім загиблого, ще шестеро хлопців із важкими травмами були доставлені до Кам’янецької районної лікарні, а потім  госпіталізовані до Брестської обласної лікарні.

За дорученням голови Сумської облдержадміністрації керівник апарату ОДА Дмитро Живицький та начальник обласного управління охорони здоров’я Сергій Бутенко сьогодні вирушили у Брест, де безпосередньо триматимуть зв’язок із батьками дітей  вже на місці події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-