МЗС підтвердило дані про шістьох постраждалих дітей у ДТП в Білорусі

МЗС підтвердило дані про шістьох постраждалих дітей у ДТП в Білорусі

Укрінформ
Український консул, перебуваючи в Білорусі, де сталася ДТП за участю українців, підтвердив, що в лікарні перебуває шестеро постраждалих.

Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” сказав офіційний представник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Зранку консул виїхав на місце події і спільно з представникам місцевої влади вживають першочергових невідкладних заходів з надання допомоги. Консул відвідав лікарню і власне там, спілкуючись із лікарями, пересвідчився, що шестеро осіб перебуває в лікарні. Двоє - у тяжкому стані. Зараз опрацьовується питання щодо можливого транспортування двох постраждалих до Бреста, але це мають оцінити лікарі, і потім за висновком, за результатами стану здоров'я прийматимуть рішення про доцільність (такого кроку - ред.). Отже, стан хворих складний, але консул підкреслює, що місцеві лікарі і місцева влада докладають максимум зусиль, аби порятувати постраждалих українців”, - сказав Кирилич.

Читайте також: Український консул прибув на місце ДТП у Білорусі

Як повідомляв Укрінформ, українська юнацька команда з футболу потрапила в ДТП в Білорусі на трасі Кам'янець-Шерешево-Свіслоч. За даними Міністерства охорони здоров'я Білорусі, одна дитина загинула та шестеро отримали важкі травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-