У Білорусі автобус із юними українськими футболістами потрапив у ДТП, є загиблі

У Білорусі автобус із юними українськими футболістами потрапив у ДТП, є загиблі

Фото
Укрінформ
Українська юнацька команда з футболу потрапила в ДТП у Білорусі на трасі «Кам'янець-Шерешево-Свіслоч». Одна дитина загинула та 6 отримали тяжкі травми.

Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я Білорусі.

"За попередніми даними, в аварії постраждали діти з української команди з футболу. Одна дитина загинула, ще шестеро хлопців з важкими травмами були доставлені в Кам'янецьку центральну районну лікарню. У всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів ", - йдеться в повідомленні.

Міністр охорони здоров'я Валерій Малашко взяв ситуацію під особистий контроль.

Читайте також: У Канаді автобус із хокейною командою зіткнувся з вантажівкою, 14 загиблих

"Кращі лікарі Білорусі та всі необхідні матеріально-технічні ресурси задіяно для надання допомоги постраждалим в аварії дітям", - сказав він.

З Бреста в Кам'янець прибула бригада медиків, в її складі - нейрохірург, травматолог, реаніматолог та інші фахівці, а з Мінська в Кам'янець - дитячий травматолог, нейрохірург і дитячий анестезіолог-реаніматолог. Для вирішення організаційних питань і проведення консультації в Брест виїхав перший заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Піневич. Сьогодні частину постраждалих дітей переведуть у  Брестську обласну лікарню.

Зазначається, що аварія сталася сьогодні, 13 травня, близько 7:00 години на 54 км автодороги Р-98 «Кам'янець-Шерешево-Свіслочь», поблизу с.Мартинюки.

У Білорусі автобус із юними українськими футболістами потрапив у ДТП, є загиблі / Фото: gaibrest.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-