Російські прикордонники заявляють, що затримали рибалок без документів

Російські прикордонники заявляють, що затримали рибалок без документів

Укрінформ
Російські прикордонники затримали в Азовському морі судно з двома рибалками без документів і доставили їх до порту Єйська.

Про це повідомляє російське агентство "Интерфакс", посилаючись на інформацію прес-служби прикордонного управління ФСБ Росії по Краснодарському краю, отриману в суботу, 12 травня.

"У четвер співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії по Краснодарському краю в акваторії Азовського моря виявлено маломірне судно, на борту якого знаходилися двоє рибалок, які здійснили незаконний видобуток водних біологічних ресурсів, у тому числі двох особин червонокнижного осетра російського", - сказав співробітник прес-служби.

Він також додав, що маломірне судно і підозрювані у браконьєрстві доставлені в порт Єйська.

"У зв'язку з відсутністю у затриманих документів, що засвідчують особу, а також дають право на рибальство, вони разом із судном доставлені в порт Єйська для встановлення особи і прийняття процесуального рішення", - сказав співрозмовник.

Читайте також: Росія відмовляється надавати МЗС інформацію про українських рибалок

Як повідомляв Укрінформ, у консульської служби МЗС України 12 травня розповіли, що російські прикордонники відмовилися надавати інформацію про можливе затримання зниклих напередодні в Азовському морі рибалок.

Раніше прес-секретар управління ДСНС Запорізькій області повідомила, що операція з пошуку зниклих рибалок завершена, оскільки дружині одного зі зниклих зателефонували російські прикордонники і повідомили про затримання.

10 травня в ДСНС поінформували про зникнення двох рибалок з Бердянська в акваторії Азовського моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-