Порошенко нагородив орденом

Порошенко нагородив орденом "За мужність" ветерана Другої світової Івана Залужного

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав Указ про нагородження орденом "За мужність" III ступеня учасника Другої світової війни 1939-1945 років Івана Залужного.

Про це інформує в суботу прес-служба глави держави. 

"Є люди епохи. Один з таких - Іван Анікейович Залужний. Дякую Вам, що захищали Україну тоді і що захищаєте її тепер. Дякую Вам за подвиг, за Вашу патріотичну позицію та за те, що надихаєте нове покоління захисників України", - зауважив Порошенко.

Зазначається, що ветеран отримав нагороду за особисту мужність і самовідданість, виявлені у період Другої світової війни, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та патріотичне виховання молоді.

Читайте також: Порошенко привітав зі 100-літнім ювілеєм ветерана Другої світової

Як повідомлялося, 10 травня глава держави зателефонував і привітав Залужного зі сторіччям. Раніше Президент також зустрічався з ветераном у Запоріжжі, де вони разом вшанували пам’ять загиблих українських захисників.

У серпні 2014 року онук Івана Залужного - офіцер Іван Гутник-Залужний - був убитий російсько-терористичними військами на сході України. Військовий посмертно нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-