Укрзалізниця хоче зменшити кількість нічних поїздів

Укрзалізниця хоче зменшити кількість нічних поїздів

Укрінформ
У наступні 10 років ПАТ "Укрзалізниця" має намір переорієнтуватися на денні поїзди і зробити їх співвідношення з нічними 50 на 50.

Про це розповів у п'ятницю журналістам в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов після інспектування нової технології прибирання поїздів на столичному залізничному вокзалі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є плани на наступні 10 років зробити акцент на денних поїздах. На швидкісні поїзди сьогодні у нас нарікань практично немає. Є певні прогалини в роботі, але ми їх оперативно позбуваємось. Тому є перспективи і плани, щоб у наступні 10 років наполовину перейти на денне швидкісне сполучення", - сказав Кравцов.

Читайте також: Бруд у потягах: українці зможуть скаржитися на "гарячу лінію"

За його словами, це абсолютно реально забезпечити, оскільки вже сьогодні статистика свідчить, що у потягах Інтерсіті+, у яких час подорожі в середньому близько 5 годин, заповненість вагонів становить близько 90 відсотків. "Це один з найвищих показників по швидкісних поїздах в СНД. За ним майбутнє. І ми плануємо зробити такий баланс 50 на 50", - зазначив глава УЗ.

Що ж стосується традиційних спальних нічних поїздів, то Укрзалізниця має намір зробити їх "максимально якісними для пасажирів", підкреслив Кравцов.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-