Найєм заявляє, що один із нападників втік до Баку

Найєм заявляє, що один із нападників втік до Баку

Укрінформ
Народний депутат Мустафа Найєм, на якого вчинили напад, заявляє, що один з учасників конфлікту, якого не затримала поліція, вилетів з України до Баку. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Четвертий учасник події приїхав "на підписку", безпосередньо завдавав удари і судячи з усього був старшим у цій групі. Адреси реєстрації хлопця поліції були відомі, самого хлопця вже ідентифікували і обіцяли знайти, але тільки що з'ясувалося, що він ... зник і встиг полетіти в Баку рейсом з Борисполя", - обурюється Найєм.

За словами депутата, автомобіль BMW (АА 9559 МІ), на якому злочинець приїхав, операція "Перехоплення" чомусь не зафіксувала, і його досі не знайшли, хоча все відбувалося в один і той же час, й друге авто знайшли. Відео відстеження автомобіля у слідства немає, і воно не вимагалось. Крім цього сам автомобіль був оголошений в розшук з великим запізненням.

"У мене немає відповідей на питання, чому все так. Я знаю, що на кількох людей в різних структурах вже вийшли з пропозицією домовитися - справу зам'яти, хлопців відпустити і спустити на гальма. Я щиро сподіваюся, що і слідчі, і прокуратура зараз грають на стороні закону, а не на стороні тих, хто домовляється", - підкреслив Найєм.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Читайте також: Прокуратура оголосила підозри затриманим за напад на Найєма

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "Перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей. Ще одну людину, яка вдарила Найєма, розшукують.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "Хуліганство" та "Умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-