Побиття Наєма: поліція відкрила ще одне провадження

Побиття Наєма: поліція відкрила ще одне провадження

Укрінформ
У справі про побиття народного депутата Мустафи Найєма поліція відкрила ще одне провадження - за статтею "Умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Після того як надійшла інформація від лікарів, додатково порушили за ст. 122 ч. 1 ("Умисне тілесне ушкодження середнього ступеня") ККУ", - сказав Крищенко.

Він також поінформував, що правоохоронці встановили особу чоловіка, який ударив Найєма. 

"Його особу встановлено, проводяться розшукові дії з метою його затримання і притягнення до відповідальності. Якщо ми протягом доби його не затримаємо, йому буде заочно оголошено про підозру і його буде оголошено в розшук", - заявив керівник столичної поліції.

Крищенко також повідомив подробиці про трьох затриманих осіб. "1999, 1996 року народження, студенти одного з вишів. Двоє з них - громадяни Росії, перебувають на території України за посвідкою на тимчасове проживання. Один - громадянин України, народився в м. Києві. Трьох осіб було затримано в порядку ст. 208, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання", - зазначив голова столичної поліції.

Як повідомлялося, 30 квітня в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Читайте також: Мустафу Найєма прооперували

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав «Мерседес». Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план «Перехоплення», автомобіль знайдено і затримано три людини. Ще одну людину, яка вдарила Найєма, розшукують.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-