На суддів, що повернули Бочковському крісло голови ДСНС,  подадуть скаргу - МВС

На суддів, що повернули Бочковському крісло голови ДСНС, подадуть скаргу - МВС

Укрінформ
На дії суддів Окружного адміністративного суду м. Києва буде подано скаргу до Вищої ради правосуддя.

Про це інформує прес-служба МВС.

“Рішення адміністративного суду про поновлення Бочковського на посаді голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій оскаржене у законному порядку. Водночас на дії суддів Окружного адміністративного суду м. Києва буде подано скаргу до Вищої ради правосуддя”, - йдеться у повідомленні.

У МВС нагадали, що Бочковському висунуто підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 368,  ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 368 «Отримання неправомірної вигоди службовою особою»; ч. 2 ст. 28, ч. 4 ст. 364 «Зловживання владою або службовим становищем»; ч. 1 ст. 366 «Службове підроблення» КК України. Судовий розгляд вказаного кримінального провадження на даний час триває.

“Розслідування проведено Головним слідчим управлінням Національної поліції України повно, всебічно та об‘єктивно”, - наголосили у МВС.

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд Києва 26 квітня скасував звільнення Сергія Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Бочковський разом із адвокатом у п'ятницю прийшов до будівлі ДСНС і намагався потрапити на робоче місце, але його не впустили.

Читайте також: У "кадрах" ДСНС пояснили, з якими документами має приходити Бочковський

Керівника ДСНС України Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького затримали 25 березня 2015 року на засіданні Кабміну. Їх звинуватили у корупційних діях. У березні Печерський райсуд Києва обрав запобіжні заходи обом у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застав. Затримані внесли застави і вийшли з СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-