Для глави Держаудиту Гаврилової знайшли новий суд

Для глави Держаудиту Гаврилової знайшли новий суд

Укрінформ
Апеляційний суд Києва визначив підсудність кримінального провадження стосовно глави Держаудиту Лідії Гаврилової за Солом’янським районним судом Києва.

Про це інформує прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

"25 квітня 2018 року ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва подання голови Подільського райсуду Києва про визначення територіальної підсудності кримінального провадження за обвинуваченням Гаврилової Л.В. задоволено. Кримінальне провадження відносно Гаврилової Л.В. направлено для розгляду з Подільського райсуду Києва до Солом’янського райсуду Києва", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 13 квітня Подільський райсуд Києва ухвалив рішення направити обвинувальний акт у справі очільниці Держаудитслужби Лідії Гаврилової до Апеляційного суду столиці для визначення підсудності іншому суду.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура наприкінці 2017 року прокуратура висунула обвинувачення Гавриловій у незаконному збагаченні. За версією слідства, Гаврилова впродовж 2015-2016 років отримала активів на 9,92 млн грн. Під час обшуку у чиновниці знайшли, зокрема, золоті зливки. При цьому законність їх придбання не підкріплюється доказами, зібраними детективами НАБУ.

Читайте також: Справу глави Держаудиту Гаврилової "перекинули" до іншого суду

25 січня суд обрав для Гаврилової запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Водночас суд відмовився відсторонити Гаврилову від займаної посади.

3 березня НАБУ завершило досудове розслідування у справі Гаврилової, а 30 березня обвинувальний акт щодо очільниці Держаудиту було направлено до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-