Українські військові стали переможцями змагань НАТО

Українські військові стали переможцями змагань НАТО

Укрінформ
Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко нагородив представників військ зв’язку Збройних Сил України, які стали переможцями змагань НАТО з програмування «TIDE Hackathon 2018».

Про це йдеться у повідомленні Генштабу .

"Перемога у подібних змаганнях не лише підвищує імідж Збройних Сил, а й демонструє світові здатність України бути лідером у високотехнологічних сферах. Отриманий військовими зв’язківцями досвід буде застосовано для реалізації національних проектів з розробки та впровадження елементів системи управління Збройними Силами України за стандартами НАТО, а також для організації національного змагання Хакатон у 2018 році", - зазначив Муженко.

Муженко вручив військовим програмістам відзнаки Міністерства оборони «За зразкову службу»  та нагородив почесними нагрудними знаками начальника Генерального штабу  «За досягнення у військовій службі» І та ІІ ступенів.

Читайте також: Генерал НАТО вказав на чотири моменти реформи ЗСУ

Зазначається, що дані змагання започатковані як засіб для швидкого та ефективного пошуку нових технічних рішень та розробки програмних і апаратних продуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-