У Києві працівник суду та екс-прокурор поцупили житловий будинок - Луценко

У Києві працівник суду та екс-прокурор поцупили житловий будинок - Луценко

Укрінформ
Київська прокуратура спільно з працівниками СБУ затримали діючого керівника апарату суду і колишнього прокурора, які через підроблені судові рішення незаконно заволоділи комунальним і державним майном.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook.

“Київська прокуратура спільно з СБУ викрили і затримали діючого керівника апарату суду і екс-прокурора, які через підроблені судові рішення незаконно заволоділи комунальним і державним майном. В перекладі з офіційного - крали будинками. В минулому році поцупили жилий будинок на вул. Гоголівській (у Києві - ред.), а цього року замахнулися на комплекс будівель Академії педнаук на вул. Хмельницького! Але браслети змінили плани рівно в п‘ятницю 13-го”, - написав Луценко.

Читайте також: ГПУ клопотатиме про арешт депутата, що пропонував детективу НАБУ $500 тисяч

Служба безпеки України також розмістила на своєму сайті повідомлення про блокування у Києві протиправного механізму відчуження комунального та державного майна через підроблені судові рішення.

Начальник апарату одного із столичних райсудів під керівництвом колишнього працівника регіональної прокуратури оформлював підроблені рішення районного суду, а згодом спільники переоформлювали права власності на державні та комунальні об’єкти.

Оперативники спецслужби задокументували факт відчуження ділками понад п’яті тисяч квадратних метрів комунальної власності у центральній частині Києва. 

Під час обшуків за місцями проживання та роботи організатора і фігурантів справи співробітники СБУ вилучили майже п’ятдесят тисяч доларів США та документацію, що свідчить про протиправні оборудки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-