МВС оприлюднить дані про вплив Росії на інформполе

МВС оприлюднить дані про вплив Росії на інформполе

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ має намір незабаром оприлюднити дані, отримані в співпраці з найбільшими компаніями в області інтернет-технологій, партнерами з ЄС і США щодо впливу агресора на інформаційне поле України.

Про це в ході XI Київського безпекового форуму заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зовсім нещодавно була створена робоча група Міністерства внутрішніх справ і було порушено відповідну кримінальну справу. Я думаю, що найближчим часом ми покажемо суспільству, співпрацюючи з киберполіціями усіх наших партнерів, європейських і американських, з Facebook, Twitter, Google, Microsoft, ту мережу міжнародного негативного впливу агресора, який він робить на наше інформаційне поле», - сказав міністр.

Читайте також: Директор з інформбезпеки Twitter йде через скандал із втручанням у вибори в США

За його словами, зараз необхідно зробити все, щоб агресивні засоби нападу на Україну, у тому числі через нові способи медіакомунікацій, були присічені. «Це - задача, і це теж виклик для нашого суспільства», - підкреслив Аваков.

Як повідомлялося, в грудні 2016 року найбільші компанії, працюючі в області інтернет-технологій, - Facebook, Microsoft, Twitter і YouTube - домовилися про співпрацю з метою зупинити поширення терористичних фотографій і відеоматеріалів через свої сайти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-