Гройсман: Усі мають бути зацікавлені пройти перевірки на пожежну безпеку

Гройсман: Усі мають бути зацікавлені пройти перевірки на пожежну безпеку

Укрінформ
Питання дотримання вимог безпеки стосується не лише запровадженої урядом перевірки громадських закладів на предмет дотримання протипожежних норм, а й проведення інших кампаній, зокрема з перевірки продовольчої безпеки.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

«Це дуже серйозне питання. І звучить ніби щось глобальне, але насправді ми стикаємося з цим щодня. Будемо наводити порядок. Я не за те, щоб когось штрафувати, а за те, щоб всі почали виконувати свою роботу», - сказав Гройсман.

Він нагадав, що перевірки на пожежну безпеку зумовлені численними трагедіями, які вже призвели до людських жертв. Тому запобігти таким випадкам є першочерговим завданням держави. 

Читайте також: Гройсман: Райони в змозі облаштувати лікарні, бо на місцях тепер — мільярди

«Я хочу вибачитися за незручності, але краще пройти перевірку і навчання. Дай Бог, аби ці знання ніколи не знадобилися. Але в разі небезпеки всі мають розуміти, як поводитися. І я б нікому не радив гратися в нинішній ситуації чи гнатися за зайвою гривнею, шляхом блокування аварійних виходів, приміром. Ми прагнемо уберегти людей від небезпеки. Всі мають бути зацікавлені пройти перевірки», - наголосив глава уряду.

Як відомо, 30 березня стартувала ініційована Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом масштабна кампанія перевірок громадських закладів на предмет дотримання норм, передусім, пожежної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-