Лещенко: Холодницький має розповісти про свою квартиру

Лещенко: Холодницький має розповісти про свою квартиру

Укрінформ
Народний депутат Сергій Лещенко обурений поновленням САП "квартирної справи". За його словами, Генпрокуратура закрила її через відсутність складу злочину.

Про це Лещенко заявив під час засідання Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для мене величезна честь, що моя квартира вже стала універсальною відмазкою два роки в країні. Що стосується моєї квартири, то Печерський суд поставив там крапку, не знайшовши жодного порушення, а апеляція ввела це рішення в силу. Що стосується моєї квартири, Генеральна прокуратура закрила справу за відсутністю події і складу злочину", - заявив Лещенко.

За словами депутата, краще керівнику САП Назару Холодницькому відповісти на запитання про власну квартиру, яка чомусь виявилась саме в тому будинку, де він "відмазував забудовника". "Чомусь так сталося випадково, що ви живете саме там, де забудовник намагався дати хабара міністру охорони здоров'я", - звернувся Лещенко до Холодницького.

Як повідомлялося, Генпрокуратура у 2016 році здійснювала стосовно Лещенка досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою в незаконному збагаченні через придбання ним елітної квартири.

Читайте також: Холодницький заявляє про поновлення "квартирної справи" Лещенка

З цього приводу Лещенко звернувся до Національного антикорупційного бюро і Нацагентства із запобігання корупції з проханням перевірити придбання ним квартири.

НАБУ встановило, що в діях Лещенка є склад адміністративного, але не кримінального правопорушення.

Водночас Холодницький 4 квітня заявив про поновлення кримінального провадження стосовно Лещенка через придбання ним квартири.

"Краще пізно, ніж ніколи. Це провадження зареєстроване і я чекаю від органів слідства, чим воно закінчиться, бо аналіз доходів і видатків не дозволяє вам придбати квартиру в центрі Києва", - резюмував Холодницький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-