Холодницький заявляє про поновлення

Холодницький заявляє про поновлення "квартирної справи" Лещенка

Укрінформ
Керівник САП Назар Холодницький заявляє про поновлення кримінального провадження стосовно народного депутата Сергія Лещенка за фактом придбання квартири за $350 тисяч.

Про це Холодницький сказав під час виступу у Верховній Раді, відповідаючи на запитання самого Лещенка стосовно того, чи відповідають дійсності оприлюднені записи із кабінету Холодницького, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже багато хто хоче спекулювати записами у своєму кабінеті... А тепер давайте поставимо крапки над "і". Два роки мене як керівника САП намагаються дискредитувати і сказати, що я якийсь не такий? Чому? Тому що, пане Сергій, я був проти, щоб якась аналітична довідка замінила провадження по вашій квартирі за 350 тисяч доларів", - сказав він.

Керівник САП додав, що наразі стосовно депутата Лещенка порушено кримінальну справу. "Краще пізно, ніж ніколи. Це провадження зареєстроване і я чекаю від органів слідства, чим воно закінчиться, бо аналіз доходів і видатків не дозволяє вам придбати квартиру в центрі Києва", - резюмував Холодницький.

Читайте також: Суд закрив справу про придбання Лещенком квартири

Як повідомлялося, Генпрокуратура у 2016 році здійснювала стосовно Лещенка досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою в незаконному збагаченні через придбання ним елітної квартири.

З цього приводу Лещенко звернувся до Національного антикорупційного бюро і Нацагентства із запобігання корупції з проханням перевірити придбання ним квартири.

НАБУ встановило, що в діях Лещенка є склад адміністративного, але не кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-