Пожежна безпека: глава ДСНС застерігає перевіряльників від корупції

Пожежна безпека: глава ДСНС застерігає перевіряльників від корупції

Укрінформ
Голова ДСНС Микола Чечоткін провів відеоселекторну нараду з керівниками обласних управлінь та Головних управлінь Держслужби з надзвичайних ситуацій щодо перевірки об'єктів із масовим перебуванням людей.

Про це повідомляється на сторінці ДСНС у Facebook.

"Відповідно до наказу голови ДСНС від 29 березня територіальні органи служби мають до 2 квітня скласти перелік та розробити графік проведення позапланових перевірок торговельних підприємств (торговельних центрів, багатофункціональних будинків і комплексів), закладів дозвілля, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, а також закладів охорони здоров'я зі стаціонарним лікуванням", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за словами Чечоткіна, перевірки вже почалися.

"Особливу увагу звертаю на відпрацювання під час перевірок питання здійснення евакуації відвідувачів", - наголосив голова ДСНС.

Читайте також: Пожежники перевіряють 38 тисяч закладів масового скупчення людей

Він підкреслив, що керівники мають особливо пильно стежити за тим, щоб під час перевірок уникнути корупційної складової.

Результати та перебіг заходів з перевірки об'єктів із масовим перебуванням людей оприлюднюватимуть на офіційному веб-порталі ДСНС один раз на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-