Комісія МОЗ рекомендувала розірвати контракт з Амосовою

Комісія МОЗ рекомендувала розірвати контракт з Амосовою

Укрінформ
Комісія Міністерства охорони здоров'я не затвердила звіт ректора НМУ ім. Богомольця Катерини Амосової за 2017 рік та рекомендувала розірвати з нею контракт.

Рішення комісії за підсумками розгляду звіту Національного медичного університету ім. Богомольця оголосила  в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка очолювала комісію МОЗ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Рішення комісії за результатами розгляду роботи ректора Національного медичного університету ім. Богомольця: перше, визнати роботу ректора Катерини Амосової за 2017 рік незадовільною. І друге, рекомендувати Міністерству охорони здоров'я розірвати достроково контракт з Катериною Амосовою у зв'язку з невиконанням умов контракту», - зачитала рішення комісії Супрун.

Рішення було прийнято комісією одноголосно. До складу комісії входили 11 представників Міністерства охорони здоров'я, зокрема в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, заступник міністра Олександр Лінчевський, державний секретар МОЗ Артем Янчук. 

Читайте також: Амосова не з'явилася в МОЗ звітувати про роботу вишу

На перше заслуховування  звіту 23 березня Амосова не з'явилася через хворобу. Цього разу ректор НМУ також не була присутня на звіті. Перед початком  розгляду було зачитано лист від Амосової, в якому повідомлялося, що через відсторонення її від виконання обов'язків ректора на час перевірки вишу (через зрив екзамену "Крок" - ред.), вона не вважає себе виконуючим обов'язки ректора. Комісія одноголосно ухвалила рішення розглянути та обговорити звіт Амосової без заслуховування. Під час обговорення звіту було винесено низку зауважень, зокрема про розбіжності  одних і тих самих даних в різних частинах звіту; було наголошено на вибірковому перерахунку аналітичних даних, розбіжності даних за 2016 рік, які були в поточному звіті, з тими, які були подані в минулорічному звіті тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-