Амосова не з'явилася в МОЗ звітувати про роботу вишу

Амосова не з'явилася в МОЗ звітувати про роботу вишу

Укрінформ
Ректор національного медичного університету ім. Богомольця Катерина Амосова через хворобу не з'явилася в МОЗ на запланований на 23 березня звіт про роботу очолюваного нею вищого навчального закладу.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства охорони здоров'я у Facebook.

"Катерина Амосова не з'явилась на заслуховування. Вона знаходиться на лікарняному", - йдеться у повідомленні.

Також на 23 березня було заплановано звіт ректора Національної медичної академії післядипломної освіти імені Шупика Юрія Вороненка.

Як повідомляв Укрінформ, з 23 березня комісія МОЗ України розпочне заслуховування звітів керівників вищих медичних і фармацевтичного навчальних закладів та закладів післядипломної освіти МОЗ України про виконання умов контракту у 2017 році.

Читайте також: МОЗ vs університет Богомольця: Супрун вдруге пішла до суду

Згідно із статтею 34 Закону України “Про вищу освіту” керівник закладу вищої освіти щороку звітує перед засновником або уповноваженим ним органом та зобов’язаний оприлюднювати щорічний звіт про свою діяльність на офіційному веб-сайті закладу вищої освіти.

Щорічне заслуховування звітів керівників підпорядкованих закладів проходить з метою публічного обговорення основних показників діяльності закладу. Крім того, комісія оцінює результати роботи ректорів за звітний період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-