МОЗ vs університет Богомольця: Супрун вдруге пішла до суду

МОЗ vs університет Богомольця: Супрун вдруге пішла до суду

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров'я оприлюднила в Twitter витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, та громадських формувань, в якому вказані відомості про реєстрацію Супрун, а також ії посада.

В.о. міністра оприлюднила ці дані у зв'язку з тим, що раніше Господарський суд Києва повернув МОЗ позовну заяву проти НМУ ім. Богомольця через те, що, на думку суду, Супрун не мала права підписувати цей документ.

"Коли ти не хочеш розглядати позовну заяву МОЗУ, можна демонструвати дива винахідливості. Господарський суд Києва сумнівається у моїх повноваженнях. Сайт КМУ, МОЗУ і ЄДР (суд має розширений доступ) - ненадійні джерела. Переподали заяву і чекаємо з нетерпінням на реакцію", - написала Супрун.

Як повідомлялося раніше, Господарський суд Києва повернув позовну заяву МОЗ проти НМУ ім. Богомольця про усунення перешкод користування майном. Позов було подано міністерством після того, як кілька десятків студентів заблокували вхід до ректорату вишу з метою недопустити до виконання обов'язків ректора Михайла Захараша замість відстороненої Катерини Амосової.

Читайте також: Вибір лікаря: Супрун анонсує "головну медичну подію року"

Позовна заява була підписана в.о. міністра Уляною Супрун. Втім в ухвалі суду зазначено, що заява повернута через те, що особа, яка її подала, "не має процесуальної дієздатності, не підписано або підписано особою, яка не має права її підписувати, або особою, посадове становище якої не вказано".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-