Справа Єфремова: у квітні суд допитає свідків обвинувачення

Справа Єфремова: у квітні суд допитає свідків обвинувачення

Укрінформ
Старобільський райсуд, який розглядає справу екс-керівника фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді Олександра Єфремова, допитав екс-голову Луганської облдержадміністрації.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

"27.03 відбулось чергове засідання в Старобільському районному суді Луганської області у кримінальному провадженні за обвинуваченням О. Єфремова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України. В ході судового засідання допитано свідка сторони обвинувачення - колишнього керівника Луганської обласної державної адміністрації", - написала Сарган.

Вона поінформувала, що наступне судове засідання відбудеться 17 квітня, під час якого заплановано допит свідків обвинувачення.

Читайте також: Луценко розповів, яких чиновників Януковича судитимуть цьогоріч

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура України 4 січня 2017 року направила до суду обвинувальний акт стосовно Олександра Єфремова. Його обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА; у пособництві в захопленні Управління СБУ в Луганській області; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; в організаційному сприянні створенню та діяльності угруповання "ЛНР"; державній зраді.

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту "Бориспіль", звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня. 13 січня 2017 року Єфремова із Києва конвоювали до Старобільська, де він і нині перебуває під арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-