На Київщині госпіталізували 19 військових з підозрою на кір

На Київщині госпіталізували 19 військових з підозрою на кір

Укрінформ
До Ірпінської центральної міської лікарні доправлено 7 військовослужбовців Національної гвардії із підозрою на кір та 6 - із підозрою на вітрянку. Крім того, на Київщині госпіталізовано 12 військовослужбовців із підозрою на кір. 

Про це повідомляє Військова прокуратура Центрального регіону України.

"За уточненими даними на 26.03.2018 року, до Ірпінської центральної міської лікарні доправлено 7 військовослужбовців Національної гвардії із підозрою на кір та 6 - із підозрою на вітрянку. Джерело хвороби визначено - це гуртожиток у м. Ірпінь, де проживають зазначені військовослужбовці НГУ. Сама ж військова частина знаходиться у м. Бровари. Безпосередньо на території військової частини випадків хвороби не зафіксовано. На даний час стан здоров'я хворих нормалізувався. Наразі вони розміщені в інфекційному відділенні, небезпеки розповсюдження хвороби немає", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України на 26 березня на Київщині шпиталізовано загалом 12 військовослужбовців із підозрою на кір. Локалізація хвороби: Десна - 4 осіб, Київ - 3 осіб, Біла Церква - 1 особа та Ольшаниця - 4 осіб.

Читайте також: В Ірпіні - спалах кору і вітрянки

За даними 10 регіонального санітарно-епідеміологічного загону Міністерства оборони України, мають місце лише окремі випадки захворювань, загрози епідемії немає. 

Як повідомляв Укрінформ, в Ірпінську лікарню у Київській області було госпіталізовано п'ятеро військовослужбовців з підозрою на кір та шестеро - з вітрянкою. Серед хворих - вагітна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-