Суд надав охорону Крисіну

Суд надав охорону Крисіну

Фото
Укрінформ
Дарницький районний суд Києва, який розглядає справу щодо викрадення й катування активістів у січні-лютому 2014 року, ухвалив рішення щодо надання охорони Юрію Крисіну, підозрюваному в організації загонів «тітушок» на Майдані, і його майну.

Про це у Facebook написала адвокат майданівців Євгенія Закревська.

“Клопотання підлягає частковому задоволенню. Особисту охорону, охорону майна - задовольнили. Закритий судовий розгляд і відеоконференцію - відмовили”, - написала Закревська.

Суд у справі Крисіна / Фото: Данило Шамкін, Укрінформ

За інформацією "Громадського", з іншим фігурантом Сергієм Чемесом було встановлено відеозв'язок. Також у суд прийшли мати та дружина загиблого В'ячеслава Веремія. Не з'явився другий потерпілий Владислав Іваненко.

Як повідомлялося, у Дарницькому райсуді Києва слухається справа про викрадення й катування активістів в січні-лютому 2014 року. Обвинуваченими у справі, зокрема, є сам Крисін і Сергій Чемес.

Читайте також: Прокурор розповів про покровителів тітушки Крисіна

Шевченківський районний суд Києва 22 грудня 2017 року засудив Крисіна до 4 років умовно у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія, яке сталось у ніч проти 19 лютого 2014 року поряд із Софійською площею в Києві.

Начальник відділу Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Олексій Донський раніше заявляв, що у Крисіна є «покровителі» серед правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-