Савченко повезли до СІЗО в Аскольдовому провулку - адвокат

Савченко повезли до СІЗО в Аскольдовому провулку - адвокат

Укрінформ
Народного депутата Надію Савченко, якій суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без права внесення застави, повезли в СІЗО Служби безпеки України в Аскольдовому провулку, де вона і перебуватиме під час досудового слідства.

Про це сказав журналістам у п'ятницю після судового засідання адвокат депутата Віктор Чевгуз, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надію повезли в СІЗО в Аскольдовому провулку. Там вона і буде знаходитись під час досудового слідства", - заявив адвокат.

За його словами, це СІЗО значно краще, ніж Лук'янівський слідчий ізолятор. 

Читайте також: Суд відправив Савченко під арешт

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-