Савченко – в ізоляторі СБУ, під будівлею зібралися її прихильники

Савченко – в ізоляторі СБУ, під будівлею зібралися її прихильники

Укрінформ
Близько двадцяти прихильників народного депутата Надії Савченко зібралися біля головного управління СБУ, в СІЗО якого наразі перебуває парламентарій.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Після того, як Савченко оголосили про підозру в підготовці та організації терактів, вона в супроводі слідчого вирушила до управління СБУ, де наразі складається протокол про її затримання.

Біля будівлі управління СБУ чергують також представники ЗМІ.

Загалом, ситуація спокійна.

Як повідомлялося, у четвер Верховна Рада дала згоду Генпрокуратурі на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Савченко.

Читайте також: Савченко їхала до Ради вже з валізкою на випадок арешту - сестра

Перед цим вона залишила свою картку для голосування працівникам апарату Верховної Ради. На площі перед парламентом її зустріла сестра Віра, мати і прихильники. Савченко поспілкувалася зі своїми прихильниками і не стала відповідати на запитання журналістів.

Генеральний прокурор Юрій Луценко 15 березня у парламенті заявив про наявність у слідства незаперечних доказів того, що Савченко особисто планувала теракт у ВР. Того ж дня він направив до парламенту подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-