У ГПУ кажуть, що Луценко порозумівся з

У ГПУ кажуть, що Луценко порозумівся з "Новою поштою"

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко під час зустрічі з співзасновником компанії «Нова пошта» В’ячеславом Климовим домовилися про співпрацю у ході розслідування кримінальної справи.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко. 

"Генпрокурор та представник «Нової пошти» домовилися про співпрацю для удосконалення роботи компанії, мінімізації ризиків переправлення заборонених товарів та унеможливлення ймовірних незаконних фінансових послуг з метою ухилення від оподаткування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для цього будуть проведені робочі зустрічі юристів та фінансистів «Нової пошти» з представниками Генпрокуратури, а також організовані контрольні закупки товарів та послуг, додав Лисенко.

Він зазначив, що у ході зустрічі представник приватного оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на базах «Нової пошти» в кількох містах країни були коректними, не супроводжувалися спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і тим більше – не мали намірів рейдерського захоплення.

Читайте також: Обшуки на "Новій пошті": у компанії кажуть, що в них забрали гроші клієнтів

У свою чергу генпрокурор ознайомив В’ячеслава Климова з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень «Нової пошти». Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин.

Також до слідства надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків в ході переказів грошових коштів.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура 16 березня провела обшуки у складських та офісних приміщеннях ТОВ "Нова пошта" у ряді міст. Слідчі Головного слідчого управління Генпрокуратури вилучили під час обшуків у приміщеннях "Нової пошти" у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Харкові та Полтаві фінансові документи та необліковані грошові кошти.

Пізніше у компанії заявили, що вилучені кошти були переказами клієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-