Вбивство Вороненкова: МВС оголосило у розшук злодія в законі Тюріна

Вбивство Вороненкова: МВС оголосило у розшук злодія в законі Тюріна

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ оголосило у розшук російського злодія в законі Володимира Тюріна, якого столична прокуратури підозрює в організації убивства екс-депутата Держдуми Російської Федерації Дениса Вороненкова.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства.

Датою зникнення у відомстві зазначили 10 жовтня 2017 року.

Раніше заступник генпрокурора Євген Єнін повідомив, що ГПУ направила клопотання про міжнародно-правову допомогу до РФ, яка передбачає, серед іншого, вручення Тюріну підозри у вчиненні умисного вбивства.

Читайте також: Убивство Вороненкова: підозрюваних залишили за гратами ще на два місяці

Колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова вбили 23 березня біля готелю "Premier Palace" у Києві. Вбивця влучив чотири рази у екс-депутата – Вороненков помер на місці, нападник також був поранений і помер у лікарні.

9 жовтня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в організації вбивства Вороненкова підозрюють російського кримінального авторитета Володимира Тюріна, який раніше був цивільним чоловіком дружини Вороненкова Марії Максакової.

Слідство вважає, що Тюрін підконтрольний ФСБ РФ і замовив убивство Вороненкова в обмін на преференції з боку російських спецслужб до кримінальних угруповань.  

Сам Тюрін заперечив свою причетність до цього злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-