Убивство Вороненкова: підозрюваних залишили за гратами ще на два місяці

Убивство Вороненкова: підозрюваних залишили за гратами ще на два місяці

Укрінформ
Голосіївський суд Києва продовжив тримання під вартою Олександру Лосю та Ярославу Тарасенку, яких підозрюють у причетності до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова 23 березня 2017 року в Києві.

Про це повідомила у коментарі Укрінформу прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"За рішенням суду термін перебування під вартою підозрюваних продовжено до 13 квітня 2018 року включно", - зазначила вона.

За словами Максимець, досудове розслідування справи про убивство Вороненкова перебуває на завершальній стадії.

Читайте також: У Москві заарештували екс-главу охорони Бориса Березовського

Як повідомлялося, столична прокуратура повідомила про підозру Тарасенку та Лосю у причетності до скоєння умисного вбивства Вороненкова за попередньою змовою з групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 ККУ).

Колишнього депутата Держдуми РФ Вороненкова, який разом із дружиною отримав українське громадянство, розстріляли 23 березня 2017 року біля готелю "Прем'єр Палас" у центрі Києва.

Вороненков у грудні 2016 року разом зі своєю дружиною, також колишнім депутатом Держдуми, Марією Максаковою переїхав в Україну і дав свідчення у справі про державну зраду стосовно колишнього президента Віктора Януковича.

Вбивцею Вороненкова виявився уродженець Севастополя Павло Паршов. Він був поранений охоронцем Вороненкова і помер у лікарні.

Прокуратура оголосила про підозру в організації та вчиненні цього вбивства громадянину РФ і колишньому цивільному чоловікові Максакової Володимирові Тюріну, а також громадянам України Юрію Василенку і Ярославу Левенцю. Обидва наразі перебувають у розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-